tisdag 28 augusti 2012

Cykling och löpning

Det börjar dra ihop sig, snart är det dags för min triathlonpremiär. Bara 4 dagar kvar tills vi styr kosan ner mot Örebro, där 400 meter simning, 2 mil cykling och slutligen 5 kilometer terränglöpning i det fruktade Markaspåret går av stapeln i vårat företags-SM.
Det känns som om det var ett tag sedan jag cyklade, så idag grenslade jag hojen och trampade iväg på en 2,3-milatur. Tänkte att jag skulle försöka hålla ett snitt på 30 km/h, men orkade inte riktigt. Jag är ju van att åka räkmacka bakom mannen, men nu fick jag ta all vind själv och det märktes på farten minsann.
Det märks att det blivit höst, det var rätt kyliga vindar och på sina ställen låg dimman lågt över fälten. Hur vackert som helst!

Gäller att passa på att cykla nu...

...för nu är hösten här och rätt vad det är blir det vinter.

När jag kom hem hoppade jag i löparstassen, men det tog säkert 20 minuter innan jag tog mig iväg eftersom jag hjälpte till att få iväg barnen på sin ju-jutsuträning.
Det blev 6,3 kilometer löpning och benen kändes okej, men flåset kändes trögt mot slutet. Jag hade önskat att jag prioriterat att testa hur det är att gå direkt från cykel till löpning, men då får det bli premiär för det på lördag.

Ingen känning i knät - det bådar gott!!

3 kommentarer:

  1. Spännande att det närmar sig triathlondebut! :) Det kommer gå så bra och du kommer ha så KUL det lovar jag! :)

    SvaraRadera
  2. Ja, verkligen kul, det kommer att gå bra. När nu väl står där vet kroppen vad den ska göra! /c-m.

    SvaraRadera
  3. Haha, klart ni tycker det är kul ni som är triathleter och har gjort något så stort som IM flera gånger! Jag gruvar men tycker samtidigt att det ska bli spännande. Känner mig inte redo för alla de där växlingarna, de känns luriga. Hur kommer man ihåg allt?

    SvaraRadera