onsdag 15 augusti 2012

Tisdagsträning

Barnen har åkt till mormor och morfar denna vecka. Detta innebär mer tid för träning för mannen och mig. Vi planerade träning direkt efter jobbet på måndagen, men någonstans gick det lite snett; vi landade i soffan med kladdkaka, glass och vispad grädde och tittade på Medaljens Pris istället.
Vi konstaterade efteråt att det var bra att vi tog en vilodag så att vi inte drar på oss några (ytterligare) skador.

Däremot ställde vi klockan för morgonlöpning på tisdag. Jag vaknade till och med före alarmet och studsade upp ur sängen, hur pigg som helst. På med kläderna som jag lagt fram kvällen före och sedan ut. Sol och 17 grader kl 5,30, helt perfekt för en morgonjogg. Sprang strandpromenaden fram och tillbaka, det blev inte så långt; 6,5 kilometer. Mådde som en prinsessa efteråt.

Skön stretch efter skön jogg.
Efter jobbet blev det ett pass med rullskidorna. Fantastisk kväll, helt blå himmel och strålande sol. Vi stakade oss till Kyrkbyn och tillbaka, det blev 13 kilometer totalt.

Skönt med extra varma pjäxor en sommardag som denna.


Med armarna uppvärmda av allt stakande bytte vi raskt om till våtdräkterna och spatserade ner till stranden. Ett kort simpass på 400 meter stod på schemat. Fortfarande en helt underbar kväll, det var riktigt fint att crawla och vid varje andetag vända upp ansiktet mot solen.

Blev 550 meter totalt.

Strax efter 20.00-snåret var vi klar med dagens träning och det kändes som om vi hunnit så mycket under dagen och ändå fanns det så mycket tid kvar. En skön känsla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar