onsdag 20 juli 2011

Full rulle

Idag har aktiviteterna avlöst varandra. Ingen löpträning dock, men vi har hunnit med en del annat:
Klev upp och käkade frukost, därefter kastade vi oss på cyklarna och trampade iväg på en långtur som till största delen bestod av skogsstigar på ett berg. Målet var att ta oss upp på toppen, barnen kämpade på riktigt bra. Vi fick ställa cyklarna vid ett tillfälle för att bestiga en knabbe där vi skulle fika. Därefter bar det iväg igen till den sista och högsta toppen. Det gick inte riktigt lika bra för barnen då, min dotter var nära gråten för att hon tyckte att det var svårt plus att det gjorde ont i baken. Det slutade med att jag fick  ta hennes cykel så hon kunde gå sista biten. Men det blev glada miner när vi kom upp på toppen och hon kunde se hela staden.

Dags för välförtjänt fika!

Uppe på toppen till slut.
Efter detta bar det av hemåt igen och det gick lite bättre utför för kidsen, det var coolt att göra sladdspår på stigarna. Tankade i oss ny energi och packade badkläderna för att fara till ett utomhusbad här i stan.
Hem igen, packade nya badkläder och gjorde en repris av måndagskvällen; simning, vattenlek och ångbastu. Så himla mysigt. Jag hann med 30 minuters simning även denna gång, ingen kioskvältare precis men ibland får man vara glad för det lilla.
Grand finale på denna dag blev det i form av en pizza. Har nu landat in här hemma för en stund sedan och det ska bli riktigt skönt att få sova. Måste ladda batterierna för ännu en skön semesterdag imorgon!

Ja, ni kanske undrar hur spaghetti-armarna känns idag? Inte så farligt faktiskt. Det är värre med benet där min man kickade mig...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar