tisdag 11 september 2012

När man inte kan sova

OM man vaknar väldigt tidigt i ottan, säg för att man till exempel somnade tidigt kvällen innan, då är det inte så bra att börja tänka på jobbet.
Att försöka hitta lösningar på olika jobbfrågor samtidigt som man försöker hitta en bekväm somna-om-ställning är lika med goodbye nattsömn.
Då är det lika bra att ge upp tankarna på de där sista sköna sovtimmarna och istället kliva upp och välkomna det extra träningsutrymmet som plötsligt uppstod.
Så blev det imorse.
Klockan 04.00 vaknade jag och klockan 05.00 gav jag upp tanken på kunna somna om. Dressade om snabbare än stålmannen och rev av 9 kilometers löpning i duggregnet. Riktigt skönt att få starta upp dagen med löpning när det precis håller på att ljusna ute.

Pigg av löpning och duggregn. Önskar jag hade den här disciplinen lite
oftare!5 kommentarer:

 1. Vilken härlig start på dagen!Bra jobbat sådär tidigt på morgonen! Så kul och se bilder från Luleå. Åh, jag saknar det verkligen, alltid i mitt hjärta!!

  SvaraRadera
 2. Det är ett bra sätt att vakna. Jag är kass på sömn (eller väldigt bra beroende på hur man ser det). jag ska också ta tag i den där stunden när jag vaknar tidigt och känner mig ganska pigg. upp! /c-m.

  SvaraRadera
 3. saknar dina inlägg här!! Hoppas allt är bra med dig!!! Kram!!!

  SvaraRadera
 4. Hej snygging!

  Härligt och höra från dig! Här är min mailadress lina_05@hotmail.com :)

  SvaraRadera
 5. Tänkte detsamma, vad händer? är det skada som satt stopp för något? Hoppas att allt är bra!

  SvaraRadera